Autamme lääkärit töihin

Me olemme Luova Lääkärit. Olemme Kuopiosta lähtöisin oleva lääkäreiden luotettava työnantaja ja työllistäjä. Ydinosaamistamme on auttaa lääkäreitä työllistymään heidän elämäntilanteeseensa sopivin ehdoin. Siinä me olemme ammattilaisia.

Työhyvinvointisi ja jaksamisesi on meille tärkeää. Haluamme erottua muista toimijoista paremmalla ymmärryksellä siitä, mitä lääkäri työltään haluaa. Perustajalääkärimme tekevät samoja työtehtäviä mitä tarjoamme muille. Näin pystymme ymmärtämään myös muiden lääkäreiden haasteet sekä toiveet työn sisällöstä. Asiakkaitamme ovat niin kunnat, sairaanhoitopiirit kuin yksityiset terveysasemat.

Asiaosaaminen kohtaa luovuuden

Lääkärin työ on äärimmäistä tieteeseen perustuvaa asiantuntijatyötä. Haluamme tarjota vaativan asiantuntijatyön vastapainoksi vapautta vaikuttaa työn luonteeseen. Näitä asioita tänä päivänä ovat esimerkiksi joustava työaika, etätyömahdollisuudet, kollegaverkostojen hyödyntäminen ja tuki. Me haluamme olla arjen keskellä apuna. Olla tukena kiperässä paikassa yhtä kuin olla mukana nauttimassa onnistumisista. Meillä lääkärillä on ääni.

Haluamme olla työyhteisö. Kokoonnumme lääkäreidemme kanssa kuukausittain viettämään Luovaa taukoa. Luovalla tauolla voimme vaihtaa ajatuksia työstä kuin muistakin aiheista. Vaihtuvin teemoin Luovat tauot sisältävät koulutuksia, tutustumisia uusiin harrastuksiin tai vaikkapa teatterissa käyntiä.

Työtä kaikille lääkäreille kandista erikoislääkäriin

Jätä meille viesti, niin soitamme sinulle. Jutellaan minkälainen tarve teillä on ja kuinka me voisimme olla avuksi.

Tai laita WhatsAppilla viesti numeroon:
044 27 57 547.

Tai soita meille:
044 27 57 547.

Avaa chat
Ota yhteyttä
Hei,
kuinka voimme auttaa?