Yhteystiedot

Luova Lääkärit Oy
Viestikatu 3
70600 KUOPIO

Henkilöstö

Santtu Turusen kuva

Santtu Turunen

Aluepäällikkö

santtu.turunen@luovalaakarit.fi
puh. 044 27 57 547

Hei, olen Santtu Turunen ja täällä sinua varten! Olen järjestänyt lääkäreille työpaikkoja vuodesta 2012 alkaen. Järjestän lääkäreille rutiinilla niin YEKiin liittyviä töitä, erikoistumisen tk-jaksot, töitä työterveyshuollon parissa sekä muita työuraasi edistäviä työjaksoja. 

Vuodet ovat opettaneet pitkäjänteiseen luottamussuhteiden vaalimiseen niin asiakkaiden kuin työntekijöiden osalta. Selvitän perusteellisesti kaiken minkä tulevan työsi onnistunut hoitaminen vaatii ja pyrin tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen avun kaikkiin tilanteisiin. Tavoitteeni on hymyilevä lääkäri ja miellyttävä kokemus osana Luova Lääkäreiden työyhteisöä! 

Oman hymyni löydän vapaa-ajalla harrastejääkiekon tai tunturivaelluksen parissa. Kotona minua kannustaa 1v. tytär ja kohta 3v. poika sekä rakas puolisoni 🙂

Tiiu Kähkönen

Aluepäällikkö

tiiu.kahkonen@luovalaakarit.fi
puh. 050 464 8371

Heippa! Olen Tiiu, paljasjalkainen kuopiolainen nuori nainen.

Urani Luova Lääkäreillä alkoi syyskuun 2021 alussa. Henkilöstöala on ollut jo vuosia kypsymässä mielessäni, vaikka olenkin edellisessä elämässäni hoitanut henkilöstöön liittyviä asioita jo pitkään. Työkokemusta minulta löytyy niin kaupanalalta kuin liikunta-alan johtotehtävistäkin.

Olen tehnyt vuosia töitä ihmisten parissa ja auttanut ihmisiä löytämään ratkaisuja tarpeisiinsa.

Tavoitteenani on jatkossakin olla auttamassa ratkaisujen löytämisessä, ja siihen päälle pyrin vielä saamaan hymyn sekä lääkärin, asiakkaan että kollegoideni, huulille.

Ihmisten kanssa työskentely on aina ollut lähellä sydäntäni. Minulle on tärkeää, että töissä viihtyy ja työyhteisö puhaltaa yhteen hiileen. Meillä Luovalla nämä kriteerit täyttyvät!

Vapaa-aikani kuluu pääosin crossfitin ja opintojen parissa. Myös ystävien kanssa vietetty aika on parasta! Tekeminen ei lopu näidenkään aktiviteettien jälkeen, siitä huolen pitää pieni Iines-koirani. Iines on myös tuttu kasvo toimistollamme!

Jos tuntuu, että voisin olla työasioissa avuksi, olethan rohkeasti yhteydessä!

Olli Malkavaaran kuva

Olli Malkavaara

olli.malkavaara@luovalaakarit.fi
puh. 0400 67 5959

Pienenä halusin olla mm. poliisi, arkkitehti sekä lentäjä. Lentäjäksi ei näkö riittänyt, arkkitehdiksi ei riittänyt matikkapää ja poliisiura puolestaan jäi kiinni pääsykokeen olemattomasta penkkipunnerrustuloksesta. No minusta tuli sitten tradenomi. Oman alani olen löytänyt muutaman mutkan kautta henkilöstöpalvelualalta, jonka parissa viihdyn jo kahdeksatta vuotta. Matka on ollut paikoitellen vaativa, mutta onnistumiset sekä vakaalle pohjalle rakennettu ja vuosikausia kestänyt luottamus työntekijöiden kanssa ovat kääntäneet työn kutsumukseksi.

Ensimmäiset lääkärit olen työllistänyt vuonna 2013. Nykyään en pysy enää laskuissa montako lääkäriä ja kandia on tullut autettua löytämään mieleiset työnsä, mutta erinäiset erikoistumiset, tk-palvelut, yek:t, kandien kesätyöt kuin päivystyksetkin ovat tulleet tulleet tutuiksi vuosien saatossa.

Luova Lääkäreissä arkeni muodostuu yhteydenpidosta asiakkaisiin, työntekijöihin sekä työn etsijöihin. Päivät pitävät sisällään paljon soittoja, tapaamisia, suunnittelua ja selvittelyä eli erinäköisiä hallinnon työtehtäviä. Vuodet (ja Siperia) ovat opettaneet, että työssä pärjääminen vaatii neljää asiaa: pitkäjänteisyyttä, ammattitaitoa, luottamusta sekä kekseliäisyyttä. Vallitseva työtilanne, toimipaikat ja erikoistumisvaihtoehdot pitää tuntea, jotta voi oikeasti olla muille avuksi. 

Olen myös mukana kuopiolaisessa ATA-Henkilöstöpalvelut Oy:ssä, joten voin myös auttaa esimerkiksi muulla alalla toimivan puolison työllistymisessä samalla kun lääkärimme lähtee uuteen kaupunkiin suorittamaan esimerkiksi terkkarijaksoaan.

Vapaa-aikani kuluu salibandyn, padelin ja elokuvakerhon parissa. Jottei aika kävisi pitkäksi, niin kotoolta löytyy pitkämielinen puoliso ja neljä lasta.

Mikäli työasioissa voin olla avuksi vaikka ajatuksenvaihtokaverina, niin laita Whatsappia tai soittele. 

Sami Kastisen kuva

Sami Kastinen

Lääketieteellinen johtaja

sami.kastinen@luovalaakarit.fi

Tervehdys! Olen Sami Kastinen, koulutukseltani lääkäri. Opiskeluaikanani tein paljon päivystystyötä kiertäen ympäri Itä-Suomea. Valmistumisen jälkeen olen pääosin toiminut perusterveydenhuollon puolella terveyskeskustyössä. Kokemuksella voin kertoa mitä nuoren tk-lääkärin työ on ja mitä kaikkea siihen voi kuulua. Vuodesta 2019 toimin terveysaseman ylilääkärinä. Tälle ajalle on mahtunut terveysaseman koko toimintamallin muutos, Covid-19 pandemia, sektoritöiden uudistamista, hallintoa, uusia  työmalleja lääkäreille ja vaikka mitä muuta! Onneksi aikaa on riittänyt myös kliiniselle työlle, tartuntatautilääkärin töitä unohtamatta.

Terveydenhuollossa on tapahtunut viime aikana paljon. Vihdoinkin vaikuttaa siltä, että pääsemme työssä ja työntekomahdollisuuksissa lähemmäksi nykyaikaa. Olen erityisen kiinnostunut paremman perusterveydenhuollon kehittämisestä ja lääkäreiden työhyvinvoinnista.

Vapaalla palaudun urheilun parissa, erityisesti sali ja lenkkeily sopivat rytmiini. Kesäisin tykkään eräillä ja olla vesillä. Pienellä purjeveneelläni ollessa ei työasiat paina!

Juho Pajulan kuva

Juho Pajula

juho.pajula@luovalaakarit.fi

Moi! Olen Juho, toinen Luova lääkäreiden perustajalääkäreistä. Olen kotoisin Kuopiosta, mutta olen kerennyt asustella muutaman vuoden myös Joensuussa. Opinnot toivat kuitenkin takaisin kotikulmille ja kyllähän täällä ihminen viihtyy! Olen valmistunut lääkäriksi Itä-Suomen yliopistosta ja työskennellyt lääkärinä monipuolisesti eri toimipisteissä. 

Työkokemusta minulle on karttunut muun muassa terveyskeskustyöstä, psykiatrialta ja sisätaudeilta. Myös tutkimustyö on ollut kiinnostukseni kohteena opiskeluajoista lähtien. Olen tutkinut geeniterapian hyödyntämistä sepelvaltimotaudin hoidossa, josta minulla on väitöskirja valmisteilla. Olen tehnyt tutkimusta opiskelun ja kliinisten töiden ohella, joten minulle on kertynyt kokemusta näiden yhdistämisestä.

Luova lääkäreissä olen lääkärintyön lisäksi mukana kehittämässä toimintaamme sekä tukena työntekijöillemme. Minulle on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät työssään ja voivat ylpeänä kertoa olevansa osa Luova lääkäreiden huippua tiimiä. 

Nuorempana olen pelaillut jääkiekkoa, joka on edelleen lähellä sydäntäni. Nykyään aikaa tulee vietettyä punttien parissa ja mahdollisuuksien mukaan myös kiipeilyseinällä. Uusimpana innostuksena harrastus rintamalla on laitesukellus,  jonka ympärille viime vuosien ulkomaanreissut on pitkälti suunniteltu. Vapaalla tykkään rentoutua metsässä liikkuen ja retkeillen. Retkikavereina minulla on vaimo ja walesinspringerspanieli Kerttu.

Marjo Tuovinen

Aluepäällikkö

marjo.tuovinen@luovalaakarit.fi
puh. 050 307 9518

Moikka!

Olen Marjo, Luova lääkäreiden uusin tulokas.

Tein aiemmin pitkän uran kaupanalan esihenkilötehtävissä. Henkilöstöalalle siirtyminen on ollut jo pidempään kypsymässä mielessäni ja olikin ihan lottovoitto, että pääsin mukaan näin mahtavaan tiimiin oppimaan alasta lisää, vaikka henkilöstöpuolen asiat tuttuja olivatkin jo aiemmista töistäni. Luova Lääkäreillä minusta on hienoa, miten tiimi puhaltaa aina yhteen hiilleen, ilmapiiri on hyvin välittävä sekä täällä kukkii tietenkin myös huono huumori, mikä saa hymyn pysymään töissä päivästä riippumatta.

Rakastan ihmisten kanssa työskentelyä ja minulle on hyvin tärkeää, että niin työyhteisö, että asiakkaat voivat hyvin ja he tuntevat, että heistä oikeasti välitetään. Minulla on aina sydän mukana siinä mitä teen ja haluan vilpittömästi löytää juuri sinulle ratkaisun elämäntilanteesi mukaan. Nautin kun löydän asiakkaille parhaat ratkaisut heidän tilanteeseensa ja yhteistyö sujuu vaivattomasti ja helposti kumpaankin suuntaan.

Olen Kuopiosta lähtöisin, mutta tällä hetkellä asumme perheeni kanssa Siilinjärvellä. Perheeseeni kuuluu kaksi suloista poikaa ja rakas mieheni. Vapaa-ajalla minut löytää touhuamasta perheeni sekä ystävieni kanssa. Rakastan luontoa ja nautin pitkistä metsälenkeistä ja luonnossa olemisesta. Harrastuksiini kuuluu myös kuntosalilla käyminen sekä olen päässyt taas aloittamaan ratsastuksen, pienen tauon jälkeen.

Minuun saa olla yhteydessä pienelläkin kynnyksellä, mielelläni kuulen juuri sinun tilanteestasi, mielenkiinnonkohteistasi sekä tulevaisuuden suunnitelmistasi. Ole siis rohkeasti yhteydessä ja toivottavasti kuulen sinusta pian!

Työtä kaikille lääkäreille kandista erikoislääkäriin

Jätä meille viesti, niin soitamme sinulle. Jutellaan minkälainen tarve teillä on ja kuinka me voisimme olla avuksi.

Tai laita WhatsAppilla viesti numeroon:
044 27 57 547.

Tai soita meille:
044 27 57 547.

Avaa chat
Ota yhteyttä
Hei,
kuinka voimme auttaa?