Työviikko toiveittesi mukaan

Maanantaista keskiviikkoon terkkarissa, torstai etänä kotoa tai Luovan toimistolta, jonka jälkeen viikonlopun viettoon! Tässä yksi tarjoamistamme työaikamalleista.

”3+1”

Kolme plus yksi -työaikamallissamme teet viikon työtunnit kolmessa lähipäivässä sekä yhdessä etätyöpäivässä. Kolmena päivänä työpäiväsi on pidempi, jolloin on mahdollista tehdä iltavastaanottoa, päivystystä, konsultaatioita tai asia-aikoja. Työnkuva voidaan rakentaa monipuoliseksi kattamaan esimerkiksi eri vastaanottoja, osastotyötä, neuvola- ja kouluterveydenhuoltoa ja kotisairaanhoitoa.

Tästä työaikamallista on myös etätyöpainotteisempi vaihtoehto 2+2, jossa nimenmukaiseti arkiviikosta puolet työpäivistä on terveyskeskuksella ja puolet etätyönä.

Etäpäivän voit tehdä kotoa käsin, tai vaihtoehtoisesti voit tulla tekemään etäpäiväsi meidän Kuopion toimistolle. Tässä työaikamallissa sinulla on aina kolmen päivän viikonloppu – kätevää!

Perinteinen työviikko

Oletko perinteisen koulukunnan edustaja? Onneksi vielä löytyy ihan perinteisiäkin tapoja työskennellä. Työt maanantaista perjantaihin ja viikonloput vapaata. Lomat heinäkuussa tai mikä onkaan itsellesi se mieleisin ajankohta. 

Terveyskeskustyön lisäksi työpaikkasi voi olla esimerkiksi opiskelijaterveydenhuollon tai vankiterveydenhuollon parissa. Työmahdollisuuksia kautta on myös mm. varuskunnissa ja psykiatrialla.

Katso myös: Yhteystietomme

Osa-aikaisuus

Puoli viikkoa töitä ja puoli viikkoa koulua/tutkimusta/lasten kanssa oleskelua tai harrastuksia. Jos tähän hetkeen sinulle sopii parhaiten käyttää työskentelyyn kahdesta kolmeen päivää viikossa, mutta ei enempää, niin sekin käy. 

Kerro mitkä päivät haluaisit työskennellä ja minkälaisista työtehtävistä olet kiinnostunut, anna meidän kartoittaa sinulle vaihtoehdot.

Erikoistumisen tk-jakso & YEK:n vapaavalintaiset palvelut

Erikoistumista ei voi tehdä firman kautta”, “Hirveän epäselvää, mitä saa tehdä yksityisellä ja mihin pitää olla virkasuhteeessa” 

Tuttuja fraaseja? Onneksi meillä on tieto tästäkin. Yrityksen kautta pystyt tekemään esimerkiksi erikoistumisen alkuun tavallisimmin suoritettavan tk-jakson (9kk). Myös YEK:sta voi osan tehdä kauttamme. Tk-palvelut suorittavilla on käytössä mm. koulutusraha, sillä haluamme satsata koulutukseen. Mikäli nämä asiat ovat sinulla tulossa mietittäväksi, niin kerromme mielellämme vaihtoehdoistamme.

Etätyöt

Kiinnostaako lääkärintyön harjoittaminen etänä? Covid-19 on vauhdittanut myös terveysasemien valmiuksia siirtää työtehtäviä etämuotoon. Etävastaanottotyöt kasvattavat suosiotaan, mikäli olet etätyötehtävistä kiinnostunut, niin kerro tarkemmin toiveistasi ja anna meidän kartoittaa sinulle vaihtoehdot. 

Etätyöt voit suorittaa kodistasi käsin tai vaihtoehtoisesti viihtyisältä Kuopion toimistoltamme käsin. Toimistollamme sinulle on varattu eri kokoisia työhuoneita riippuen siitä tykkäätkö työskennellä yksin vai jaetussa huoneessa. Toimistolla myös välipalaa ja virvokkeita (erikoiskahveja, energiajuomaa, kivennäisvettä yms) aina tarjolla.

Keksi itse?

Vaikka meillä on alalta kokemusta runsaasti yrityksenä olemme vielä nuori. Se tarkoittaa, että tarinamme kasvaessa meillä aukeaa myös muita työtehtäviä sekä lääkäreille että hallinnon osaajille. 

Jos sinulle on mielessä kuningasidea, niin jaa se meille! Kerro minkälainen työtehtävä sinua kiinnostaa tai minkälaista osaamista sinulta löytyy, jota voisimme yhdessä jalostaa. Jatkossa tulemme tarvitsemaan lääkäreitä myös hallinnollisiin tehtäviin, kouluttajan ja perehdyttäjän rooliin ja muihin kehitystehtäviin. Meissä on tarmoa ja intoa kuin pienessä kylässä, oletko  sinä seuraava luovalainen?:)

Meille töihin?

Jätä meille viesti, niin soitamme sinulle. Jutellaan minkälainen tarve sinulla on ja kuinka me voisimme olla avuksi.

Tai laita WhatsAppilla viesti numeroon:
044 27 57 547.

Tai soita meille:
044 27 57 547.

Avaa chat
Ota yhteyttä
Hei,
kuinka voimme auttaa?