Haluamme sinut meille töihin

Me emme ainoastaan etsi sinulle sopivaa työpaikkaa vaan haluamme sinut osaksi työyhteisöämme.

Teemme kaikkemme, että viihdyt meillä

Tarjoamme työtä kaikille lääkäreille kandista erikoislääkäriin. Vahvuutenamme on aito innostus ja erinomaiset verkostot terveydenhuollon kentällä. Toimimme lähellä asiakkaitamme, joten tunnemme toimipaikat ja niiden käytänteet. Lisäksi mahdollistamme nykyaikaiset työskentelymallit, joiden avulla löydämme varmasti elämäntilanteeseesi sopivan työn.

Me emme ainoastaan etsi sinulle sopivaa työpaikkaa vaan haluamme sinut osaksi työyhteisöämme. Meillä ihmiset tuntevat toisensa ja olemme tavoitettavissa. Meillä saat olla oma itsesi, mutta yksin ei tarvitse olla. Toimistomme toimii olohuoneena työntekijöillemme. Ovemme ovat auki, pannusta löytyy kuumaa kahvia ja sohvalta tilaa. Etätöitä varten meillä on työtilat toimistolla, jossa voi vaihtaa ajatuksia kollegoiden kanssa ja löytyy lounasseuraa. Jottet erehtyisi pitämään tätä vain tyhjänä sanahelinänä, voit kurkata arkeamme tarkemmin Instagramin puolelta: https://www.instagram.com/luovalaakarit/

Kun sopiva työpaikka on löytynyt, niin voit keskittyä työntekoon ja me huolehdimme, että asiat sujuvat mutkattomasti. Järjestämme sinulle perehdytyksen työpaikalla sekä meidän lääkärimme ovat tukena, vaikka tarvittaessa paikan päällä. Kokenut hallinnon tiimimme järjestää kaikki käytännön asiat ja ovat apuna myös työntekijöidemme arjessa. Voit luottaa, että teemme kaikkemme, että viihdyt meillä.

”Halusin tiivistää työviikkoani, jotta saisin pidennetyn viikonlopun, jolloin minulla on aikaa harrastuksilleni. Teen 3 pidennettyä päivää tk:ssa paikan päällä, jonka lisäksi yhden etänä kotoa käsin. Tämä sopii itselleni täydellisesti, saan tehtyä normaalin työajan neljässä päivässä ja pääsen hyvissä ajoin viikonlopun viettoon.”

”Työskentelen Luovalla osa-aikaisena. Teen väitöskirjatutkimusta yliopistolla ja halusin tehdä lisäksi kliinistä työtä. Käyn 2 päivää viikossa pitämässä vastaanottoa terveyskeskuksessa ja loppuviikon käytän tutkimustyöhön.”

”Etsin sopivaa työpaikkaa, jossa tehdä erikoistumiseen liittyvä 9kk terveyskeskusjakso. Luovan porukka etsi minulle sopivan työpaikan ja järjesti kaikki käytännön asiat mm. asunnon. Työskentelen terveyskeskuksessa monipuolisella työnkuvalla.”

”Olin haaveillut jo pidempään pienestä tauosta kiireiseen arkeen. Luova lääkäreiden kautta löytyi loistava ratkaisu tähän. Työskentelen etälääkärinä pääsääntöisesti kotoa käsin. Olemme kollegoiden kanssa sopineet tietyt päivät, jolloin kokoonnumme toimistolle tekemään yhdessä työpäivän. Tuolloin päivään kuuluu myös luovia kahvihetkiä ja yhteinen lounastauko. Etätyöt ovat tuoneet lisää aikaa viikkoon ja mukavaa vaihtelua.”

Meille töihin?

Jätä meille viesti, niin soitamme sinulle. Jutellaan minkälainen tarve sinulla on ja kuinka me voisimme olla avuksi.

Tai laita WhatsAppilla viesti numeroon:
044 27 57 547.

Tai soita meille:
044 27 57 547.

Avaa chat
Ota yhteyttä
Hei,
kuinka voimme auttaa?